; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld a refuzat un rol în „Zoolander 2”

14 April 2015

Directorul artistic a refuzat un rol în „Zoolander 2'. Motivația oficială? „Nu sunt actor', a spus acesta pentru „Hello Magazine'. Motivația reală? „Nu mi-a plăcut deloc asta', a mărturisit Karl Lagerfeld.

Karl Lagerfeld

Marele ecran? Neinteresant pentru Karl Lagerfeld care preferă să rămână la podiumurile modei. Hollywood Reporter a dezvăluit că i-a fost propus un rol lui Karl Lagerfeld în urmarea aventurilor lui Derek Zoolander și Hansel McDonald, interpretați de Ben Stiller și Owen Wilson în „Zoolander 2'. Oferta a fost refuzată: „Ei ar vrea ca eu să apar în film. Dar eu nu sunt actor!', a spus Karl Lagerfeld într-un interviu pentru ediția canadiană a „Hello Magazine'.

Dar acesta a refuzat și pentru că un este un fan „Zoolander'. În timpul Săptămânii Modei de la Paris, Ben Stiller și Owen Wilson au făcut senzație în pielea propriilor lor personaje, Derek și Hansel, apărând cu talent și atitudine pe catwalk-ul prezentării Valentino, spre surpriza generală. Apariția neașteptată nu a fost deloc pe gustul lui Karl Lagerfeld: „Nu mi-a plăcut deloc asta', a mărturisit acesta în interviu.

„Zoolander 2', cu Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell și Penelope Cruz, va avea premiera pe 16 martie 2016.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare