; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

People au défilé Givenchy

Kanye West vrea să înregistreze un album cu cover-uri după David Bowie

21 January 2016

Mii de oameni au semnat o petiție pentru a-l împiedica pe Kanye West să înregistreze albumul-omagiu, anunță mirror.co.uk.

People au défilé Givenchy

Rapper-ul vrea să facă niște „cover-uri puternice', să imprime propriile lui ritmuri cântecelor lui David Bowie. Săptămâna aceasta s-a și apucat de treabă, reinterpretând hit-uri clasice. O sursă a povestit pentru „Daily Star': „Unele vor fi versiuni cântate de Kanye, altele vor avea versurile lui pe muzica lui Bowie'.

De altfel, un apropiat a declarat că West se consideră un succesor al lui Bowie în domeniul inovației în muzică. Și a adăugat: „Este hotărât să ducă mai departe munca lui David. Spune că ștafeta i-a fost predată lui acum'.

Se pare însă că nu toată lumea e încântată de proiectul soțului lui Kim Kardashian. Deși albumul nu a fost confirmat încă de rapper, o petiție pentru împiedicarea acestuia a fost deja lansată online: „David Bowie a fost unul dintre cei cei mai importanți muzicieni din secolele 20 și 21, ar fi un sacrilegiu ca muzica lui să fie distrusă de Kanye West'. Într-o singură zi, petiția a fost semnată de aproape 5.000 de oameni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare