; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Billboard

Kanye West suferă din nou de căderi nervoase

25 April 2018

După ce a suferit o cădere nervoasă la sfârșitul anului trecut, rapper-ul Kanye West are din nou probleme, informează publicația People. Potrivit unor surse, Kanye West a întrerupt contactul cu mai mulți oameni din cercul său apropiat, inclusiv cu managerii, avocații și priete nii apropiați – și a avut, de asemenea, mai multe divergențe cu soacra sa, Kris Jenner.

 

„A avut discuții uriașe cu Kris. Ea vede cât de impulsiv acționează și este foarte preocupată de fiica sa. De asemenea, încearcă să fie o soacră bună, așa că are și probleme cu ea. Toată lumea este cu adevărat îngrijorată', a declarat o sursă pentru People.

De asemenea animozitățile s-au resimțit și pe rețelele de socializare acolo unde Kim, soția lui, i-a răspuns surprinsă la câteva afirmații făcute de artist.

„El crede că e Dumnezeu și un geniu și că poate face orice vrea pe cont propriu. O iubește enorm pe Kim, dar în mintea lui nu o consideră un geniu, iar singurul răspuns pe care i-l oferă soției este că el știe ce face', a mai completat sursa.

De asemenea și apropiați ai  lui Kanye au declarat că acesta este într-adevăr „excentric', dar că nu toată lumea privește acțiunile sale ca fiind un motiv de îngrijorare. „El a fost întotdeauna așa', a mai completat sursa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare