Homepage  / Vedete străine

Kanye West și Bianca Censori, cea mai bizară apariție de până acum. Cuplul a șocat la Săptămâna Modei de la Paris

Kanye West și Bianca Censori, cea mai bizară apariție de până acum. Cuplul a șocat la Săptămâna Modei de la Paris
12

de Cristina Țapu,

După câteva săptămâni în care nu au mai bifat apariții controversate, Kanye West și soția acestuia, Bianca Censori, au revenit în forță. Cei doi au furat toate privirile când au apărut la săptămâna modei de la Paris.

Kanye West și Bianca Censori, cea mai bizară apariție de până acum

Kanye West a optat pentru o ținută all-white și a avut chipul acoperit cu o mască similară celor purtate de către apicultori, iar Bianca Censori a purtat un body nude, minuscul, care nu a lăsat foarte multe imaginației. Soția lui Kanye a trecut și printr-o schimbare de look și a renunțat la părul brunet în favoarea unei nuanțe îndrăznețe de roz.

Kanye West and Bianca Censori exit the Prototype Show in ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Publicația Daily Mail a solicitat opinia unui specialist în PR cu privire la strategia lui Kanye West. Expertul consideră că toate acțiunile lui West sunt concepute pentru publicitate, cu scopul de a atrage atenția și de a rămâne constant în centrul atenției publicului prin elemente șocante.

„Kanye înțelege efectul socului și încearcă să dea peste cap internetul. Cred că mulți oameni încep să se simtă destul de inconfortabil din cauza faptului că își transforma partenera în ce vrea el. Pe de o parte unii cred că este controlată de el, iar pe de alta parte sunt alții care sunt de părere că această femeie este complice și pe deplin implicată în acest spectacol ciudat. Dar este un spectacol ciudat la care toată lumea participă și unii chiar se bucură de aceste fotografii destul de explicite. E clar că unele dintre rochii sunt făcute strict pentru publicitate”, este părerea lui Mark Borkowski, expert în PR.

Exclusif – Kanye West et sa femme Bianca Censori à la sortie du restaurant Ferdi à ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 12

Prietenii Biancăi se tem pentru singuranța ei

Se pare că cel care îi impune Biancăi ce să poarte este chiar Kanye West. Potrivit Page Six, designerii care au lucrat cu Kanye în trecut au dezvăluit că are un „întreg atelier în Italia” dedicat creării ansamblurilor purtate de Bianca în ultimele luni, devenite titluri de presă pentru „iluzia lor nud”

Conform publicației Daily Mail, prietenii Biancăi își fac griji pentru siguranța acestuia și sunt de părere că Kanye nu o tratează cu respect și o expune adesea în ipostaze care nu îi fac cinste.

„Kanye are un set de reguli pentru Bianca. Lista include să nu vorbească niciodată și să poarte ceea ce vrea el să poarte”, a declarat o sursă pentru Daily Mail. Tot potrivit publicației, Bianca „este de asemenea obligată să mănânce anumite alimente și să meargă la sală, deși Kanye nu face acest lucru”. 

Acum, noile articole scrise în presa din Statele Unite ale Americii sugerează că Bianca s-a îndepărtat de site-uri precum Instagram și X la sfatul soțului ei, deoarece acesta se teme de impactul pe care îl vor avea comentariile negative ale criticilor asupra sănătății mintale.

Sursă foto: Profimedia – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton