Homepage  / Vedete străine

Kanye West i-a impus un set de reguli bizare Biancăi Censori. De ce nu are voie să vorbească niciodată în public

Kanye West i-a impus un set de reguli bizare Biancăi Censori. De ce nu are voie să vorbească niciodată în public
8

de Andra Stana,

După ce a divorțat de Kim Kardashian, Kanye West s-a căsătorit cu Bianca Censori. Rapperul și noua lui soție țin de o bună bucată de vreme prima pagină a ziarelor cu ținutele lor ieșite din comun. Recent, persoane din anturajul mai vechi al Biancăi Censori s-au arătat îngrijorați cu privire la schimbarea ei de comportament. Cum a convins-o Kanye West pe soția lui să îi respecte setul de reguli ieșite din comun.

Ce reguli trebuie să respecte Bianca Censori

Căsătoria lui Kanye West cu australianca Bianca Censori a devenit și mai spectaculoasă, deoarece se pare că rapperul și fostul soț al lui Kim Kardashian aplică un set bizar de reguli pe care noua sa soție trebuie să le respecte.

Potrivit Daily Mail, o sursă a susținut că West, 46 de ani, a convins-o pe Censori, 28 de ani, că sunt membri ai familiei regale și că ea trebuie să îi respecte comenzile.

„Kanye are un set de reguli pentru Bianca. Nu are voie să vorbească niciodată în public și trebuie să poarte doar ceea ce își dorește el”, a susținut sursa. „De asemenea, i se cere să mănânce anumite alimente și să facă exerciții fizice, chiar dacă Kanye nu face exerciții fizice”, a completat sursa apropiată cuplului.

Kanye West i-a impus un set de reguli bizare Biancăi Censori. Ce nu are voie să facă niciodatăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alimente precum kebaburile sau înghețata și băuturi precum sucul de pepene verde sau sifonul par să fie pe lista lucrurilor permise, deoarece Bianca și Kanye au fost văzuți gustând și bând în timp ce se aflau în aventura lor europeană luna trecută, scrie mirror.co.uk.

Prietenii Biancăi au declarat pentru Daily Mail că au încercat să ia legătura cu ea. „Câțiva dintre prietenii ei au reușit în cele din urmă să dea de ea, dar nu a fost interesată să vorbească”, a declarat o sursă pentru publicația respectivă. În schimb, Bianca le-a transmis că sunt doar invidioși pe succesul ei. 

„Ea nu mai gândește singură și ascultă de el”

„Ea nu mai gândește singură și ascultă de el, pentru că a convins-o că sunt de viță nobilă.”, a mai adăugat sursa.

Luna trecută, surse apropiate lui Censori au declarat pentru Daily Mail că West reușește să o transforme pe prietena lor într-o versiune „radicalizată” a fostei sale soții, Kim Kardashian.

„Toată lumea este extrem de îngrijorată. Nu așa este ea”, a declarat sursa. „Este o persoană incredibil de deschisă și plină de viață.”, a completat aceasta.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton