Homepage  / Vedete străine

Kanye West și Bianca Censori au uimit la Săptămâna Modei din Milano. Soția artistului a purtat o nouă ținută provocatoare

Kanye West și Bianca Censori au uimit la Săptămâna Modei din Milano. Soția artistului a purtat o nouă ținută provocatoare
5

de Cristina Țapu,

Kanye West și soția acestuia, Bianca Censori, continuă șirul aparțiilor controversate. Cei doi au participat la Săptămâna Modei de la Milano, Italia și au reușit și de această dată să atragă privirile celor din jur.

Kanye West și Bianca Censori, apariție controversată la Săptămâna Modei din Milano

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Kanye West se consideră un artist în ceea ce privește domeniul modei și încearcă să-și convingă partenerele de viață să poarte ținute cât mai bizare. De această dată, el și Bianca și-au făcut apariție la Săptămâna Modei de la Milano.

Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Artistul a purtat o vestimentație neagră și a avut fața acoperită, în timp ce Bianca Censori s-a aflat la polul opus. Soția lui Kanye a purtat un body din piele care nu a lăsat foarte multe imaginației.

Se pare că cel care îi impune Biancăi ce să poarte este chiar Kanye West. Potrivit Page Six, designerii care au lucrat cu Kanye în trecut au dezvăluit că are un „întreg atelier în Italia” dedicat creării ansamblurilor purtate de Bianca în ultimele luni, devenite titluri de presă pentru „iluzia lor nud”

Conform publicației Daily Mail, prietenii Biancăi își fac griji pentru siguranța acestuia și sunt de părere că Kanye nu o tratează cu respect și o expune adesea în ipostaze care nu îi fac cinste.

Kanye West are un set de reguli stricte pentru soția sa

Rapperul s-a căsătorit în secret cu Bianca în decembrie 2022, la doar o lună după ce și-a finalizat divorțul de fosta soție, Kim Kardashian. 

Acum, noile articole scrise în presa din Statele Unite ale Americii sugerează că Bianca s-a îndepărtat de site-uri precum Instagram și X la sfatul soțului ei, deoarece acesta se teme de impactul pe care îl vor avea comentariile negative ale criticilor asupra sănătății mintale.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton