; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kanye west

Kanye West iubește din nou. Cine este femeia celebră cu care a plecat în vacanță romantică la Paris

10 June 2021

Cine credea că o să îi ia mai mult să-și revină după despărțirea de dragostea vieții lui și mama celor patru copii ai săi, starleta Kim Kardashian, s-a înșelat! La doar patru luni după ce Kim a intentat divorțul, rapperul Kanye West își reface viața amoroasă alături de o altă frumusețe: manechinul Irina Shayk!

Kanye West și Irina Shayk au fost fotografiați împreună în Franța, iar după ce Daily Mail a publicat pozele, surse apropiate celor doi au confirmat că rapperaul și manechinul au sărbătorit împreună, în Provence, ziua de naștere a cântărețului, care a împlinit 44 de ani pe 8 iunie.

„Se cunosc de ani de zile, în mod profesional. El a început să-i facă curte acum câteva săptămâni. Kanye este un tip convingător', a dezvăluit o sursă pentru People, adăugând că cei doi au stat trei nopți la Villa La Coste. „A petrecut cu ea în New York înainte de a-și sărbători ziua de naștere în Franța'.

„Irina pare vrăjită. El a invitat-o în Franța și ea a acceptat cu bucurie. Nu se întâlnesc oficial, dar există un interes din ambele părți'.

Un alt apropiat a povestit pentru revista americană că Kanye și Irina s-ar fi că noul cuplu s-a întâlnit „cu ceva timp în urmă' când s-au intersectat în industria modei, dar cei doi se știu de ani buni: Shayk a apărut într-un videoclip al lui Kanye și numele ei apare într-un vers al altei piese de-ale lui, din 2010.

Kanye West a fost căsătorit aproape 7 ani cu Kim Kardashian, care nu a mai rezistat, până la urmă, ieșirilor lui necontrolate, provocate în parte și de boala de care suferă: tulburare bipolară.

Manechinul rus de 35 de ani, Irina Shayk, nu este nici ea la prima relație cu o celebritate: s-a iubit cu fotbalistul Cristiano Ronaldo și are o fetiță din relația cu actorul Bradley Cooper.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare