Homepage  / Vedete străine

Kanye West i-a interzis soției sale să folosească rețelele de socializare. Aparițiile celor doi continuă să devină din ce în ce mai bizare

Kanye West i-a interzis soției sale să folosească rețelele de socializare. Aparițiile celor doi continuă să devină din ce în ce mai bizare
9

de Cristina Țapu,

Kanye West este din nou în atenția presei de peste Ocean după ce s-a scris că el i-a interzis complet soției sale să aibă acces la rețelele de socializare. Relația lor continuă să nască controverse, iar Kanye West se bucură de atenția pe care o primește.

Kanye West i-a interzis soției sale să folosească rețelele de socializare

Rapperul s-a căsătorit în secret cu Bianca în decembrie 2022, la doar o lună după ce și-a finalizat divorțul de fosta soție, Kim Kardashian. Acum, noile articole scrise în presa din Statele Unite ale Americii sugerează că Bianca s-a îndepărtat de site-uri precum Instagram și X la sfatul soțului ei, deoarece acesta se teme de impactul pe care îl vor avea comentariile negative ale criticilor asupra sănătății mintale.

Kanye West îi impune soției să iasă din casă cât mai dezbrăcată Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Aceasta informație vine la scurt timp după ce Kanye i-a adus un omagiu sincer soției sale pentru a marca ziua ei de naștere la începutul acestei luni. Kanye a lăudat-o pe Bianca pentru sprijinul ei constant și pentru că a este o mamă vitregă bună pentru copiii săi North, de 10 ani, Saint, de opt ani, Chicago, de cinci ani, și Psalm, de patru ani, pe care Kanye îi are din relația cu Kim Kardashian.

Noua soție a lui Kanye West seamănă izbitor cu fosta parteneră a artistului, Kim Kardashian

„La mulți ani pentru cea mai frumoasă muză iconică super rea și inspirată artistă talentată masterandă în arhitectură, cu un IQ de140 care iubește alături de mine în fiecare zi, chiar și atuncicând jumătate din lume mi-a întors spatele. Cea mai uimitoare mamă vitregă a copiilor noștri. Te iubesc atât de mult, îți mulțumesc că ți-ai împărțit viața cu mine”, a fost mesajul pe care Kanye l-a scris de ziua de naștere a Biancăi.

Soția lui Ye este Bianca Censori, unul dintre designerii care activează în compania deținută de rapper. Păstrând amintirea fostei sale soții în gând, Kanye s-a căsătorit cu cea care seamănă izbitor cu Kim Kardashian. Bianca, la rândul ei, a fost brunetă cu păr lung, dar acum a ales să renunțe la acest stil în favoarea unui păr scurt și brunet.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton