; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kanye west kim kardashian

Kanye West i-a cerut public iertare soției sale, Kim Kardashian

27 July 2020

În ultimele săptămâni, Kanye West s-a aflat în jurul unor controverse în urma dezvăluirilor pe care le-a făcut.

După ce a șocat spunând că dorește să divorțeze de cea care îi este soție, Kim Kardashian și a făcut publice aspecte din viața lor personală, se pare că artistul face un pas în spate cerându-și public iertare de la mama copiilor săi:

 „Aș vrea să îi cer iertare soției mele, Kim, pentru că am făcut public un lucru din viața personală. Nu am acoperit-o așa cum m-a acoperit ea pe mine. Kim, vreau să spun că știu că te-am rănit. Te rog să mă ierți. Îți mulțumesc că ai fost mereu acolo pentru mine', a fost mesajul transmis de Kanye West.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 

 

@kimkardashian 🙏🏾 #kanyewest

O postare distribuită de Kanye West (@kanyew.est) pe

O sursă a declarat pentru People faptul că rapper-ul „regretă că a dezvăluit acele detalii personale' despre soția lui în cadrul primei sale apariții din campania electorală, care a avut loc în Carolina de Sud.

„El înțelege că a supărat-o pe Kim. Are remușcări din cauza asta. Este evident faptul că încă o iubește pe Kim', a spus sursa respectivă.

Până a ajunge la regrete, după acele dezvăluiri, dar și după mesajul postat de Kim în care aceasta a menționat că este foarte greu să convingi un om care suferă de tulburare bipolară să se trateze, Kanye a refuzat să îi răspundă la telefon soției sale, comunicarea dintre cei doi devenind din ce în ce mai greoaie. Până în acest moment Kim Kardashian nu a avut nicio reacție publică cu privire la scuzele soțului său. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare