; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kim Kardashian Kanye West

Kanye West, distrus emoțional de divorțul de Kim Kardashian

18 February 2021

Din toate punctele de vedere, Kim Kardashian și soțul înstrăinat Kanye West se îndreaptă spre divorț – și o sursă apropiată rapperului a declarat pemtru PEOPLE că artistul se luptă pe măsură ce se confruntă cu realitatea.

 

„Kanye nu se simte bine', spune sursa PEOPLE. „Este anxios și foarte trist. Știe că mariajul s-a încheiat și nu se poate face nimic în acest moment. Știe, de asemenea, că o pierde pe Kim'. 

Potrivit surselor, 2020 s-a dovedit a fi un an dificil pentru celebrul cuplu. În ianuarie 2021, mai multe surse au confirmat că Kardashian intenționează să pună capăt căsătoriei sale cu West.

Pur și simplu nu se află pe aceeași lungime de undă atunci când vine vorba de viitorul lor ca familie', declara un apropiat al cuplului la acel moment. „Și Kim este în regulă cu lucrul acesta'.

Pe lângă sprijinul public oferit de Kardashian West, ea a fost și un mediator între el și familia ei. „Ea l-a apărat în fața familiei sale', spune sursa. “A stat lângă el într-un moment în care puține persoane ar fi făcut asta.”

 

Deși actele de divorț nu au fost, despărțirea dintre ei este iminentă. 

„Există foarte puține speranțe de reconciliere', spune sursa. “Ar trebui să fie un miracol. Dar Kanye chiar crede în miracole”.

Kardashian, în vârstă de 40 de ani, este principalul tutore pentru cei patru copii ai cuplului: fiicele North, Chicago,  Saint și Psalm. Ea a mărturisit celor apropiați că își dorește ca West să facă parte din viața copiilor lor. 

„Kim a spus clar că Kanye poate vorbi cu copiii săi oricând dorește', spune sursa. „Nu a amenințat niciodată că îl va ține departe de copii. Ea cere doar ca el să nu-i distrugă. Kanye își poate suna copiii oricând dorește. El nu a fost minunat în această privință, dar toată lumea îl încurajează să o facă. . “

„Kim nu vrea să-l rănească', continuă sursa. “Știe doar că nu mai poate sta cu el în această căsnicie. El este foarte conștient că a fost o soție bună. O iubește încă foarte mult. Dar înțelege”.

 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare