Homepage  / Vedete străine

Kanye West a vrut să-și facă buncăr din casa de 57 de milioane de dolari. Reacția arhitectului

Kanye West a vrut să-și facă buncăr din casa de 57 de milioane de dolari. Reacția arhitectului
5

de Vasilica Rogozanu,

Rapperul Kanye West pare a fi o sursă inepuizabilă de ciudățenii. Mai nou, s-a aflat că celebrul cântăreț american a vrut să își transforme casa de 57 de milioane de dolari din Malibu într-un buncăr fără ferestre, fără scări și electricitate.

Încă o ciudățenie marca Kanye West: a vrut o casă fără ferestre, scări și electricitate!

Managerul proiectului, Tony Saxon, a fost concediat pentru că nu a vrut să respecte cerințele excentrice ale lui Kanye. Saxon susține că a fost dat afară de Kanye West după ce și-a „exprimat îngrijorarea cu privire la pericolul extrem al unor astfel de acțiuni”.

Fostul manager de proiect l-a dat în judecată pe Kanye West – fostul soț al starletei Kim Kardashian, cu care are patru copii – pentru că rapperul ar fi încălcat numereoase prevederi legale privind codul muncii, invocând condițiile de muncă periculoase, salariile neplătite și rezilierea abuzivă a contractului, prin represalii.

Potrivit dosarului depus de avocații lui Saxon, acesta a fost angajat la finalul în 2021 pentru a renova casa cumpărată de Kanye în septembrie 2021, după ce se despărțise deja de Kim Kardashian. Timp de două luni, acesta a lucrat și câte 16 ore pe zi la noul proiect al lui Kanye, care, între timp, a fost abandonat.

Kim Kardashian și Kanye West, un cuplu destrămat

Kanye West i-a promis să-i plătească 20.000 de dolari pe săptămână, însă a primit doar două plăți: una pentru munca săptămânală, una pentru stabilirea bugetului lucrării, per total.

Cum s-a ajuns la concediere

Reclamantul în dosar susține că Kanye West (46 de ani) i-a cerut să facă schimbări inacceptabile la casă: a cerut să fie demolate băile de marmură, să îndepărteze ferestrele, instalațiile sanitare și instalația electrică, să înlocuiască scările cu tobogane, scrie Page Six.

Inițial, Tony Saxon a crezut că „vizuina în genul lui Batman” este mai mult o chestie artistică, nu o casă de locuit, iar când artistul a propus și mutarea din casă a unor generatoare, proiectantul s-a opus din cauza riscului de incendiu. Kanye i-a reproșat că îi este „dușman”, că se împotrivește viziunii lui artistice și l-a concediat.

Kanye West a vrut să-și facă buncăr din casa de 57 de milioane de dolari. Reacția arhitectuluiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton