Homepage  / Televiziune

Kanal D vrea să dea lovitura cu un nou format de emisiune. Dan Negru ar putea fi prezentatorul

Kanal D vrea să dea lovitura cu un nou format de emisiune. Dan Negru ar putea fi prezentatorul

de Ioana Maria,

Kanal D România a achiziționat recent un format internațional de succes. Postul TV va produce și va difuza o adaptare locală a unui nou format de quiz show. Cel mai probabil cel care va prezenta în toamnă emisiunea va fi Dan Negru. Iată ce se știe despre producție.

Quiz show-ul „The Floor” produs de compania Talpa și-a găsit următoarea casă în România și anume la Kanal D. „Structura flexibilă a lui The Floor asigură că toate piețele pot localiza și se pot bucura de această combinație de strategie, joc și cunoștințe”, a declarat Sebastian van Barneveld, Director de Distribuție Talpa.

„The Floor” va fi produs și difuzat de Kanal D România, parte a Dogan Media International. Quiz show-ul este programat să fie difuzat săptămânal, în prime-time, în toamna anului 2023. După un parcurs de succes în Olanda, Franța și Spania, potrivit tbivision.com.

Primul sezon al emisiunii The Floor în Olanda a înregistrat audiențe bune pe RTL4, iar platforma locală de streaming a obținut audiențe record, iar „The Floor” a devenit cel mai urmărit show de divertisment pe platforma lor.

„Suntem foarte încântați să avem „The Floor” printre formatele noastre”, a declarat Clara Bomboe, Director de Programare și Strategie al Kanal D România.

„Investim constant în conținut de calitate și suntem deja trendsetteri pe segmentele de quiz și game show-uri inteligente, cu câteva producții de succes. Credem că putem intra la un alt nivel cu spectaculosul și dinamicul The Floor. Vom avea o echipă de producție internă cu experiență care va lucra la acest proiect.”, a mai spus Clara Bomboe, potrivit sursei de mai sus.

The Floor, care va fi lansată în toamna acestui an, va avea 100 de concurenți care se vor confrunta în dueluri de întrebări și răspunsuri pe o podea gigantică cu LED-uri împărțită în o sută de pătrate egale, fiecare reprezentând propriul domeniu de cunoștințe. Scopul este de a cuceri întreaga podea și de a lua acasă un premiu uriaș în bani.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton