; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fetele lu

Kanal D va lansa un serial românesc: “Fetele lu’ dom’ Profesor”

14 February 2014

Fetele lu' dom' Profesor_Kanal DÎn această primăvară, postul Kanal D va difuza serialul “Fetele lu dom Profesor”. Noul serial, care a fost filmat în studiourile din Buftea, va începe pe 12 martie şi va fi difuzat în fiecare miercuri, de la ora 21.15.

Serialul românesc Fetele lu dom Profesor' îl are în rol principal pe Cătălin Cățoiu (Țeavă), percuționistul formației VH2. În noul serial joacă și Octavian Strunilă, care este și scenarist al noii producții.

are o structură atipică din punct de vedere al scenariului.  Este un serial de comedie cu o poveste de dragoste inclusă. Deci un sitcom romance. Vom urmări povestea de dragoste dintre Cornel şi Stela, şi ne vom delecta, episod de episod, cu alte poveşti din registrul comediei de situaţie. Avem în fiecare episod şi câte un special guest. Nume mari! Surpriză!',  a spus Octavian Strunilă.

Ce se întâmplă în serial

Forţat de împrejurări, Tinel (Cătălin Cățoiu) – profesor de filozofie disponibilizat, îşi transformă casa în salon de masaj erotic. De aici încep încurcăturile pline de umor şi senzualitate. Instalatorul neîndemânatic (Octavian Strunilă), “horoscopista” Mella (Doiniţa Oancea), femeia în casă (Mariana Liurca) – o basarabeancă dintr-o bucată, acestea sunt doar câteva dintre personajele care îşi intersectează existenţele în casa profesorului.

Serialul are şi o componentă de “romance”: Cornel, instalatorul interpretat de Octavian Strunilă se îndrăgosteşte de Stela (Francesca Leonte), maseuza cea visătoare.

Un serial de comedie cu un scenariu inspirat, cu actori foarte buni si cu mult umor pentru publicul din Romania este o adevărată provocare, la care noi răspundem!', a declarat Clara Bomboe, director de programe Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare