; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Feriha   Hazal Kaya 2

Un nou serial turcesc, “Feriha”, din seara aceasta, la Kanal D

19 October 2013

Kanal D va începe difuzarea, sâmbăta aceasta, pe 19 octombrie, unui nou serial turcesc, “œFeriha”, o ecranizare palpitantă a poveştii unei adolescente care luptă cu prejudecăţile celor din jur.

În “Feriha” ne reîntâlnim cu Hazal Kaya, actrița care a interpretat rolul lui Nihal în serialul “€œIubire ascunsă”, difuzat tot de Kanal D.

[Not a valid template]

Feriha Yilmaz (Hazal Kaya), protagonista serialului, locuiește în Istanbul, împreună cu părinții și cei doi frați ai săi. Ea provine dintr-o familie săracă, dar învață foarte bine și are ambiții mari. Tatăl ei (interpretat de Metin A‡ekmez), este portar în Etiler, un cartier bogat al Istanbulului, iar mama (interpretată de Vahide Gördüm), este menajeră. Feriha nu acceptă faptul că este fiică de portar și le promite părinților că va avea o viață mai bună decât a lor.

Intrată cu bursă la facultate, Feriha crede că de acum înainte viața ei va fi mult mai frumoasă. Atât de mult își dorește această schimbare încât începe să modifice realitatea, dându-le de înțeles noilor colegi, majoritatea bogați, că provine dintr-o familie înstărită.

Pe aleile facultății, Feriha îl întâlnește pe Emir Sarrafoğlu (Cagatay Ulusoy), “băiatul de aur' al facultății, “€œprinţul moștenitor nocturn”, cum îl alintă prietenii. Emir, un tânăr chipeș, are părinți bogați și este înconjurat prieteni “€œde bani gata”, lucru care o va determină pe  Feriha să mențină aparențele de “œfată bogat”.

Cei doi tineri se îndrăgostesc nebunește unul de altul, iar Feriha ajunge să cadă în plasa propriilor minciuni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare