; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fatih Harbiye

Kanal D va difuza un nou serial turcesc: „Un destin la răscruce”

11 August 2015

Kanal D va avea un nou serial turcesc în grilă, scrie izleyiciplatformu.com. „Un destin la răscruce' – în original „Fatih Harbiye' – o are în rolul principal pe Neslihan Atagul. Serialul va începe, din informațiile noastre, la sfârșitul lunii acesteia.

 

Fatih Harbiye

Serialul de 50 de episoade, realizat începând cu anul 2013, spune povestea unor tineri care provin din medii diferite. Neriman (Neslihan Atagul) locuiește cu tatăl său și cu o mătușă într-un cartier modest din Istanbul. Crescută de un tată autoritar și foarte conservator, Neriman nu iese niciodată din casă fără știrea rudelor ei și nu poartă haine la modă. Tânăra își petrece cea mai mare parte a timpul liber desenând sau alături de prima ei dragoste, Sinasi (Yunus Emre Yıldırımer).

Viața ei se schimbă atunci când, pe ascuns, fără să îi spună tatălui său, protagonista se duce la o petrecere acasă la verișoara sa, Pelin, care locuiește într-un cartier bogat la orașului. Aici, Neriman ajunge să fie în centrul atenției și îl cunoaște pe Macit (Kadir Dogulu), un tânăr înstărit, căruia îi atrage atenția.

În serial, zona Fatih a Instanbulului reprezintă stilul de viață tradițional și conservator, în timp ce Harbiye este sinonimul stilului de viață occidental, modern.

Serialul este realizat, conform kilvi.com, după un roman semnat omonim scris de Peyami Safa.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare