; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BeFunky collage (4)

Kanal D va difuza o ediție specială în noaptea Învierii, „Stare de speranță”, prezentată de Simona Pătruleasa și Mihai Ghiță

13 April 2020

De Paște, Kanal D a pregătit o ediție specială intitulată „Stare de speranță', care va fi difuzată în direct, sâmbătă, de la ora 23:00.

Va fi o sarbatoare sfântă, plină de emoție, momente cu adevărat speciale, în care vom găsi acele punți către ceilalți, bucuria de a transmite tuturor, prin intermediul invitaților noștri, prin poveștile, relatările lor, cele mai frumoase și luminoase gânduri', spune Simona Pătruleasa.

Prin această ediție specială de Paște, , vom fi conectați cu românii de pretutindeni. Chiar dacă nu vom lua lumina din biserici, vom descoperi că lumina este în noi și că ea poate fi dată mai departe prin puterea gândurilor noastre îndreptate către celălalt. Vom face punte între oameni, vom sta de vorbă cu români din țară și de peste granițe, vom vorbi cu medici din linia întâi, care se luptă pentru noi, cu români care au rămas blocați în Italia sau Spania, cu familiile lor rămase aici, în România. Vom afla poveștile lor și ne vom bucura de lumina Învierii, chiar dacă suntem la distanță unii de ceilalți', afirmă Mihai Ghiță.

„Stare de speranta', editia speciala de Paste, prezentata de Simona Patruleasa si Mihai Ghita, le va aduce romanilor povestile compatriotilor lor de pretutindeni, intr-o perioada de cumpana, dar, mai presus de orice, mesajul de solidaritate si de iubire pentru semenii nostri, sambata, 18 aprilie, la Kanal D, de la 23:00. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare