; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meci Daniel Ghita vs Dzevad Poturak

Kanal D va difuza în direct confruntarea titanilor: Daniel Ghiță vs Dzevad Poturak

18 October 2018

Luni, 29 octombrie, de la 22:30, Kanal D va transmite in direct, meciul de revenire a inegalabilului Daniel Ghita, unul dintre cei mai valorosi kickboxeri români din toate timpurile, sportivul clasat între primii trei kickboxeri din lume la categoria grea.  In premiera, Daniel Ghiță, supranumit „Samuraiul Sălbatic', il va intalni in ring pe Dzevad Poturak, campionul de necontestat al Bosniei si Hertzegovinei.

Daniel Ghiță este fără doar și poate un personaj unic, ale cărui performanțe au făcut ca oriunde în lumea asta să se vorbească cu respect despre potențialul de luptători al românilor.

Dupa speculatiile retragerii sale din sportul de performanta, eroul nostru national este gata să facă din nou o mare surpriză pentru Romania, in meciul care va avea loc pe 29 octombrie, la Sala Polivalenta din Cluj. Spectacolul competitional va incepe la ora 19:00 si se va derula in fata a peste 10.000 de spectatori. Lupta intre Daniel Ghita si Dzevad Poturak va fi difuzata in direct, la Kanal D, incepand cu ora 22:30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare