; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hatice Sendil si Erkan Petekkaya

Kanal D va avea în grilă un nou serial turcesc. Ce se întâmplă cu „Trădarea”

14 April 2015

De lunea viitoare, 20 aprilie, Kanal D va avea în grilă un nou serial turcesc. „Dila' va fi difuzată în fiecare luni și marți seară, de la ora 20.00, pe tronsonul orar ocupat până acum de „Trădarea' (acest serial va putea fi urmărit miercurea, joia și vinerea, n.r.).

[Not a valid template]

Serialul turcesc Dila' oferă o combinație între o poveste de dragoste interzisă, rivalitatea între două familii puternice, dar și între două lumi ireconciliabile – una tradiționalistă, cealaltă modernă.

Dila (Hatice Sendil) este o tânără frumoasă și educată din Istanbul, care în urma căsătoriei ajunge pe moșia unei familii bogate, conduse după cutume ce vor veni în conflict cu principiile de viață moderne ale tinerei. Familia Barazoglu este stăpâna unor pământuri în care oamenii sunt obedienți boierului', un personaj foarte respectat de întreaga comunitate. Singurul care ajunge să se opună acestuia este chiar fiul său, Acer (Necip Memili), un caracter puternic și malefic deopotrivă. O dispută pe o bucată de pământ va arunca în aer relațiile fragile dintre familiile Barazoglu și Karadagli, iar Dila va trece printr-o tragedie provocată de lupta între clanurile inamice. Oponentul lui Acer este Riza (Erkan Petekkaya), fiul cel mare al familiei Karadagli, unul dintre cele mai interesante personaje ale serialului.

Dincolo de intriga puternică, personaje bine conturate și actori talentați, serialul cucerește prin peisajele tulburătoare, reconstituirea unui stil de viață arhaic și coloana sonoră.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare