Homepage  / Seriale turceşti

Modificare de ultimă oră la Kanal D. Noul program de difuzare pentru serialul „Inimă rebelă”

Modificare de ultimă oră la Kanal D. Noul program de difuzare pentru serialul „Inimă rebelă”
13

de Roxana Mirea,

Modificare de ultimă oră la Kanal D, în ceea ce privește programul de difuzare al serialului turcesc „Inimă rebelă”. Postul TV a anunțat ce se întâmplă cu serialul turcesc, după difuzarea ultimului episod din „Totul pentru familia mea”. Iată care este noul program de difuzare pentru „Inimă rebelă”.  

„Inimă rebelă”, noul program de difuzare 

Serialul turcesc „Inimă rebelă”, în original „Yabani”, a avut premiera miercuri, 2 octombrie 2024, la Kanal D. Personajul principal, Yaman, este un tânăr care a trăit asprimea și provocările vieții încă din copilărie. Recent, Kanal D a anunțat că programul de difuzare pentru „Inimă rebelă” va fi modificat, după difuzarea ultimului episod din „Totul pentru familia mea”. În prezent, serialul „Inimă rebelă” este difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00. 

Începând din 29 octombrie, fanii serialului „Inimă rebelă” au motive de bucurie, fascinanta producție putând fi urmărită, de luni până vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D.  

serial Inima rebela_Kanal D (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Care este povestea din „Inimă rebelă” 

Personajul principal, Yaman, (interpretat excelent de Halit Ozgur Sari) este un tânăr a cărui viață a fost o luptă constantă pentru supraviețuire, pe străzile Istanbulului. Orașul, un adevărat labirint în care se teș viețile celor neștiuți, devine casă, scoală, teren de joacă și acțiune al copilului și apoi tânărului Yaman. Împreună cu Cesur (Sezer Arıçay), Ași (Rojbin Erden) și Umut (Ramiz Mullamusa)– trei prieteni pe care i-a întâlnit în copilărie – Yaman și-a construit o familie, în ciuda abandonului și a traumelor din trecutul său. Deși nu știu exact de ce și cum au ajuns pe stradă, cei patru au ales să își găsească sprijin unul în celălalt și să privească spre viitor cu speranță.  

Într-o zi obișnuită, în care Yaman se ocupă de colectarea de materiale reciclabile, soarta îl aduce față în față cu doi tineri bogați, Rüya (Simay Barlas) și Alaz (Bertan Asllani).  Această întălnire neașteptată îl duce pe Yaman  către o călătorie ce îi va aminti de copilăria sa pierdută.  

Sursa foto: Kanala D

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton