; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kanal D modifică ora de difuzare a emisiunii „Bravo, ai stil! Panorama” (2)

Kanal D modifică ora de difuzare a emisiunii „Bravo, ai stil! Panorama”

03 May 2017

Începând de luni, 8 mai, „Bravo, ai stil! Panorama' își schimbă ora de difuzare. Astfel, în fiecare zi de luni până vineri, Cristina Mihaela Dorobanțu, moderatoarea show-ului, își așteaptă telespectatorii în fața micilor ecrane începând cu ora 8:00.

„De luni, începem ziua împreună, chiar de la ora 8:00, pentru că vrem să ne bem cafeaua împreună cu dumneavoastra, telespectatorii noștri fideli, și să stăm de vorbă împreună cu fostele concurente , care vor veni zilnic la întâlnirea cu dumneavoastră. Invitatele noastre sunt gata să ne dezvăluie ce înseamnă competiția, într-un show atât de îndrăgit cum este , dar și să ne împărtășească bucuriile și nemulțumirile trăite pe parcursul concursului.

Vă așteptăm să fiți alături de noi, în număr cât mai mare în fața micilor ecrane, iar noi vă promitem dimineți pline de zâmbet, curiozități satisfăcute și foarte multe surprize, menite să vă îndulcească diminețile', a declarat Cristina Mihaela.

Așa cum v-a obișnuit, show-ul „Bravo, ai stil! Panorama' oferă telespectatorilor posibilitatea de a afla detalii incendiare din culisele , dezvăluind totodată ce nu s-a aflat până acum din îndrăgitul show de modă și scoțând la lumină sentimentele trăite de concurente pe parcursul competiției.

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Cristina Mihaela, prezentatoarea Bravo, ai stil! Panorama', a petrecut Paștele în Bucovina

La Kanal D au început filmările pentru „Bravo, ai stil! Panorama'

Cristina Mihaela, fosta finalistă „Bravo ai, stil!', va prezenta o emisiune la Kanal D

INTERVIUL ALTFEL. Iulia Albu recunoaște: este cel mai trăsnit personaj TV al momentului

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare