; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serial POVESTEA NOASTRA_Kanal D

Kanal D începe 2019 cu serialul turcesc „Povestea noastră”

27 December 2018

În prima zi a anului, are premiera la Kanal D un nou serial turcesc cu accente dramatice, „Povestea noastră' (Bizim Hikaye), o producţie de succes în ţara de origine, adaptarea turcească a serialului american „Fără ruşine' („Shameless').

„Povestea noastră', care va fi difuzată de Kanal D în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20.00, a avut premiera în Turcia în 2017 şi continuă în prezent, la postul Fox, cu sezonul doi. În rolul principal o veţi reîntâlni pe actriţa Hazal Kaya (28 de ani), pe care o ştiţi din „Feriha' şi „Iubire ascunsă'. De data aceasta, ea îi dă viaţă lui Filiz, o tânără ambiţioasă care devine ca o adevărată mamă pentru fraţii ei mai mici. După ce mama lor îi abandonează, Filiz îşi intreţine familia numeroasă, având responsabilităţi cu mult peste cele tipice vârstei sale. Ea îşi face datoria din iubire şi nu se plânge de nimic, în ciuda comportamentului deviant al tatălui ei alcoolic, Fikri (Reha Özcan). În timp ce Filiz îşi dedică viaţa fraţilor ei, împărtăşindu-şi nemulţumirile doar celei mai bune prietene, Tülay (Nesrin Cavadzade), brusc apare în viaţa ei, carismaticul Barış (Burak Deniz, care a mai jucat în „Regina nopţii' şi „Yaman'), de care se îndrăgosteşte.

„Dragoste şi ură', la final

În ultimul episod al serialului „Dragoste şi ură' („Aşk ve Mavi'), difuzat de Kanal D pe 28 decembrie, telespectatorii vor afla dacă Mavi (Burcu Kıratlı) va rămâne cu Yaman (Keremcem), personaj introdus de scenarişti, spre final, după moartea lui Ali (Emrah Erdogan).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare