; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Berguzar Korel   Cantec fara sfarsit

Frumoasa Berguzar Korel revine la Kanal D

08 December 2011

Berguzar Korel, cea mai îndrăgita actriță a serialelor turcești, revine la Kanal D, astăzi, de la ora 15.15, în noul serial „Cântec fără sfârșit', care va fi difuzat de luni până vineri.

După succesul răsunător al serialului 1001 de nopti', în care frumoasa și talentata actriță a interpretat rolul lui Sehrazat, Berguzar Korel revine într-un rol mai incitant ca oricand.

Serialul spune povestea frumoasei Belgin Feraye (Berguzar Korel), care provine dintr-o familie nevoiașă din Izmir. Ea a avut o copilărie nefericită, iar in urma unui abuz fizic, a rămas însărcinată la vârsta de 15 ani. A dat naștere unui copil pe care l-a numit Yasar, însa tatăl ei vitreg l-a dat spre adopție unei familii bogate din Urla, iar pe ea a alungat-o de acasă.

Opt ani mai târziu, Feraye devine cântareață într-un club de noapte și, în tot acest timp, ea nu încetează să își caute fiul. I s-a dus vestea pentru vocea și frumusețea ei, lucruri care l-au vrăjit pe Servet, un client obișnuit al clubului. El isi doreste enorm ca Feraye, Sultana nopților din Izmir', să îi fie parteneră de viață, deși el este căsătorit.

Viața lui Belgin Feraye se schimbă

Servet este căsătorit cu Kevser și, în urmă cu 8 ani, ei au înfiat un băiat pe care-l cheamă Toprak. Ei fac parte acum din familia marelui bogătaș Kadir Akkovan, care se ocupă de fabricarea dulcețurilor și conservelor.

Yaman Akkovan (Bulent Inal), fratele lui Servet și unchiul lui Toprak, este stâlpul familiei' și se înțelege de minune cu nepotul său. El nu s-a căsătorit pentru că nu a găsit o femeie care să îl facă să vadă „altfel' lumea.

Întâmplarea face ca Feraye merge la o petrecere' pe un iaht, iar acolo lucrurile degenerează și Feraye se aruncă în mare. În aceeași seara, Yaman și nepotul Toprak, aflați la pescuit în apropierea casei lor, o zăresc în apă pe Feraye și o salvează de la înec.

Din acel moment, totul se schimbă pentru Yaman, Feraye și Toprak într-un fel halucinant și fascinant.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare