Homepage  / Televiziune

Schimbare la Kanal D! Cosmin Cernat trece la pupitrul știrilor. O altă prezentatoare și-a dat demisia

Schimbare la Kanal D! Cosmin Cernat trece la pupitrul știrilor. O altă prezentatoare și-a dat demisia
6

de Roxana Mirea,

Schimbare la pupitrul Ştirilor Kanal D de weekend. Cosmin Cernat va prezenta buletinele de ştiri de la 12:00 şi 18:00. Pe de altă parte, după ce Simona Pătruleasa a ales să se retragă de la pupitrul știrilor, o altă prezentatoare TV și-a dat demisia de la Kanal D. 

Cosmin Cernat va prezenta Ştirile Kanal D 

În anul în care împlineşte 30 de ani de carieră, Cosmin Cernat face un nou pas în activitatea sa prodigioasă de om de televiziune şi intră în echipa Stirilor Kanal D, de aceasta dată ca prezentator al jurnalului de weekend. Începând de săptămâna aceasta, Cosmin Cernat va fi prezentatorul Stirilor Kanal D în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 12:00 şi de la 18:00.  

Eu sunt ştirist de formaţie. Am învăţat meserie, în TVR, de la Paul Şoloc, Victor Ionescu sau Ilie Ciurescu; poate pentru cei tineri aceste nume nu sunt cunoscute, dar ei au format mulţi oameni de valoare ca prezentatori. La Kanal D tot la ştiri am început, chiar dacă am făcut productie, radio, comentariu sportiv sau reality show.  Sunt foarte bucuros să le aduc oamenilor informaţia importantă, relevantă în fiecare weekend”, a spus Cosmin Cernat. 

De Ştirile Kanal D îl leagă pe Cosmin Cernat o istorie care începea să se scrie în 2007, anul în care Kanal D se lansa pe piaţa media din România. Cosmin Cernat a fost redactorul şef al ştirilor sportive chiar în anul în care se puneau bazele staţiei. Atent mereu la tot ceea ce se întâmpla pe scena publică romanească şi în lume, Cosmin Cernat este un pasionat al fenomenului media, fie ca este vorba de presa scrisă, online, radio, TV sau Digital. Întreaga sa activitate a pus-o mereu în slujba publicului, iar empatia şi profesionalismul său i-au adus aprecierea publicului larg”, a transmis Kanal D. 

Silvia Ioniţă se retrage de la pupitrul Ştirilor Kanal D 

Cu o carieră impresionantă și dedicată în jurnalism, Silvia Ioniță a decis să se retragă de la pupitrul știrilor Kanal D.  

Silvia Ioniţă a fost un pilon important al echipei noastre, contribuind la succesul emisiunilor de ştiri şi suntem recunoscători pentru tot ceea ce a realizat şi pentru modul în care a reprezentat valorile jurnalismului corect și responsabil. Îi urăm mult succes în toate proiectele viitoare, fie ele personale sau profesionale”, a mai transmis Kanal D. 

Silvia IonitaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Nu doar Silvia Ioniță a ales să plece de la Kanal D. Simona Pătruleasa, prezentatoare a Ştirilor Kanal D, a ales să se dedice unor proiecte personale și a renunțat la televiziune.  

Simona Pătruleasa a declarat că momentul despărțirii de pupitrul știrilor este unul emoționant pentru ea, dar și un prilej pentru a se bucura de alte oportunități și de a petrece timp mai mult cu familia ei.    

Este un moment emoţionant pentru mine, o alegere pe care am făcut-o pentru a explora şi alte oportunităţi de dezvoltare şi a mă bucura şi de mai mult timp alături de familia mea”, a spus Simona Pătruleasa. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton