; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

71

Kanal D are o nouă emisiune de weekend: „Deschis la distracție”!

30 September 2015

Kanal D le ofera telespectatorilor săi o nouă emisiune de divertisment, „Deschis la distracție', care va fi difuzată, începând din 3 octombrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30.

71

Emisiunea, realizată și prezentată de Vlad Baba, prinde contur în jurul unor vedete provocate la o serie de probe și cuprinde interviuri, concursuri, reţete și sfaturi culinare, momente umoristice. Toate acestea se desfășoară în atmosfera relaxantă de weekend, iar primele ediții vor beneficia de o locație cu adevărat specială – Vlad Baba își va primi invitații chiar în fața Palatului Culturii din Iași, în Grădina Palas.

2

Diva și piticul – sarea și piperul emisiunii

În timpul show-ului, Vlad Baba va folosi ca mijloc de locomotie un segway (n.red. – bicicletă electrică) și va fi asistat de Andreluță (actorul Andrei Luta) și Moldovan (actrița Erica Moldovan). Dacă Andreluță este „piticul' pus pe distracție, „diva' Moldovan este un personaj cameleonic care îmbracă, de fiecare dată, o altă tipologie.

3

Pe parcursul celor 60 de minute, telespectatorii vor afla trendurile în materie de modă de la designerul George Hojbota, în cadrul rubricii de fashion prezentată de Irina Stratulat.

4

Band-ul „Cross Medio' va asigura fundalul sonor al show-ului, iar cea mai tânără trupă de parodie din România, „Dimineața târziu', formată doar din copii, va aduce un plus de prospețime și umor în fiecare ediție a emisiunii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare