; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilinca Vandici_prezentatoare Bravo, ai stil! Celebrities (1)

Kanal D anunță un nou sezon „Bravo, ai stil!” sub o nouă denumire. Când revine Ilinca Vandici pe micile ecrane

05 December 2019

 „Bravo, ai stil!', show-ul fenomen care a inspirat o ţară întreagă redefinind noţiunea de eleganţă, atitudine şi frumuseţe, se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o nouă generaţie de concurente, de această dată reunite sub numele de „Bravo, ai stil! – Celebrities'.

O surpriză uriaşă a noului sezon o reprezintă selecţia concurentelor, fiecare dintre acestea fiind deja cunoscută publicului larg. Exersate in lumea stylingului şi a interacţiunii cu fanii, acestea vor duce competiţia stilului la un alt nivel. Ambiţioase, pregătite şi nerăbdătoare să intre în cea mai captivantă bătălie a stilului, vor fi o adevarată provocare pentru cei aflaţi în faţa lor pentru a le juriza apariţiile; pentru că sunt îndrăzneţe, pregătite şi conştiente de puterea lor de convingere.

                  Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, va reveni în faţa telespectatorilor, însoţindu-le pe concurente în, poate, cea mai spectaculoasă experienţă a vietii lor.

                „Mi-a fost foarte dor de  , de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele!', a declarat Ilinca Vandici.

 

„Bravo, ai stil!', unicul reality show din România despre stil şi atitudine a generat, de-a lungul celor cinci sezoane difuzate până acum, o adevarată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare, cât şi în stilul de viaţă al milioanelor de fani ai emisiunii.  Emisiunea  s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii şi a dezvoltat comunităţi în social media, neîncetând să surprindă şi să uimească, de la un sezon la celălalt.

Mai multe detalii despre noul sezon „Bravo, ai stil! – Celebrities', reality show-ul fenomen ce va fi difuzat, în curând, de Kanal D, vor fi furnizate, în perioada următoare. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare