; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor Romania

Kanal D anunță un nou sezon al reality show-ului „Survivor România”. Postul de televiziune dă startul castingului

13 November 2020

Kanal D anunță un nou sezon al reality show-ului „Survivor România'. Postul de televiziune dă startul castingului pentru  cel de-al doilea sezon! Rezistența fizică și psihică, abilitățile sportive, puterea de adaptare sunt calități ce pot face din orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani un poțential candidat la titlul de „Survivor România'.

Un adevărat experiment social, acest reality, format internațional de succes, produs de Acun Medya, pune la încercare concurenților, vedete și personalități încă necunoscute publicului larg, inteligența, inventivitatea, forța fizică, rezistența psihică și puterea de adaptare la condiții extreme, departe de confortul familiei și de tehnologie.

Concurenții își construiesc singuri adăpost, își procură și câștigă hrana prin abilitățile fizice și inventivitate, și sunt nevoiți să aplice o strategie pe termen lung pentru a-și construi aliante și a rezista cât mai mult în concurs.

Primul sezon al reality-ul difuzat de Kanal D, filmat în Republica Dominicană, a inspirat publicul prin valori precum camaraderia, dorința de depășire a limitelor, onestitate, fairplay. 

Toti acei curajosi care isi doresc sa demonstreze ca au calitati de invingator se pot inscrie in cursa pentru competitia televizata „Survivor Romania' accesand site-ul survivorromania.ro si raspunzand intrebarilor din formularul de inscriere. Castingul se va desfasura in conditii ce vor indeplini toate conditiile de siguranta, in contextul reglementarilor sanitare impuse de pandemie.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare