; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cobanyildizi 1

Kanal D anunță un nou serial turcesc, „Steaua sufletului”. Ce se întâmplă cu „Mireasa din Istanbul”

22 November 2017

Kanal D încearcă din nou să atingă succesul obținut în urma difuzării serialelor turcești „Suleyman Magnificul' și „Dragoste infinită'. După debutul serialului „Mireasa din Istanbul', postul anunță o nouă premieră: „Steaua sufletului'.

Din 6 decembrie, Kanal D va difuza serialul „Steaua sufletului' (original: „Çoban Yıldız'). Noua producție, care a avut la turci doar 17 episoade, va fi difuzată de miercuri până vineri, de la ora 20.00, urmând ca, odată cu acest debut, serialul „Mireasa din Istanbul' să fie difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Serialul le va aduce telespectatorilor Kanal D o poveste teribilă de iubire ce îi are ca protagoniști pe frumoasa Zuhre (interpretată de Selin Sekerci) și pe Seyit (Sukru Ozyldiz). Căsătoria dintre fata saracă Zuhre și unul dintre cei mai bogați și influenți oameni din Cappadocia, bătranul Fikret Karakaya, aduce cu sine o mulțime de probleme pentru toți cei implicați. Conform unei cutume adânc înrădăcinată în zonele rurale ale Turciei, tânăra fusese, practic, vândută lui Fikret chiar de părintele ei, în schimbul unei bucăți de pământ. În peisajul incredibil al Capaddociei,  acoperită de zăpadă, se consumă o adevarată dramă.

Întâlnirea întâmplătoare dintre Seyit și Zuhre reprezintă începutul unei povești pasionale de dragoste, pusă în permanență la încercare, fie în peisajul ireal al Cappadociei, fie în cel plin de contraste al Istanbulului. Răzbunarea, trădările, presiunile de tot felul nu fac decât să transforme dragostea dintre Zuhre și Seyit într-o adevarată forță.

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare