; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragoste si secrete_Kanal D

Kanal D anunță o nouă producție turcească, „Dragoste și secrete”, cu Keremcem în rolul principal

30 June 2020

Vara aceasta, din 15 iulie, Kanal D le aduce fanilor serialelor turcești producția „Dragoste și secrete', o captivantă poveste despre iubire și devotament, ce are în distribuție actori extrem de talentați și carismatici. Telespectatorii îl vor putea revedea, în rolul principal, pe Keremcem, pe care l-ați urmărit și în producția „Bahar viata furata' (rolul Ates)  și în „Dragoste și ură' (rolul Yaman), ambele producții difuzate de Kanal D.

Serialul „Dragoste și secrete' va fi difuzat, începând din 15 iulie, de miercuri până vineri, de la ora 20:00. Odată cu începerea producției „Dragoste și secrete', „Mă numesc Zuleyha' va putea fi urmărit în continuare, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

În centrul intrigii serialului „Dragoste și secrete' se află Ali (Keremcem), un tânăr ambițios, care trebuie să facă față unui tumult de evenimente teribile. Toate acestea se succed odată ce frumoasa Sevda, interpretată Özgü Kaya, intră în viața lui Ali. Cu personalități complet opuse, aceștia se vor îndrăgosti unul de celălalt și vor fi nevoiți să lupte pentru iubirea lor. Relația celor doi va fi supusă unor încercări care le vor testa adevăratele sentimente.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare