; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hercai serial turcesc pe Kanal D

Kanal D anunță un nou serial turcesc! Când se termină „Hercai”

07 July 2021

Kanal D anunță un nou serial turcesc, care va debuta în această vară pe micile ecrane! Odată cu debutul noii producții, postul de televiziune anunță și finalul îndrăgitului serial „Hercai'.

 Începând din 26 iulie, de la ora 20:00, fanii serialelor turcești vor putea urmări serialul verii, la Kanal D, odată cu debutul producției „Nehir' (titlul original: „Baraj').  Productia va intra în casele românilor după ce „Hercai' va fi ajuns la final, pe 23 iulie, și va putea fi vizionată cinci zile pe săptămână, de luni până vineri. Intriga puternică, emoția, actorii talentati si personajele bine conturate fac parte din ingredientele acestui serial.

 Nehir' descrie povestea impresionantă a unei tinere care duce o luptă continuă pentru supraviețuire. Nehir Aksu, interpretată de actrița Biran Damla Yilmaz, a avut o copilarie extrem de dificilă. Abandonată de către părinți, încă din fragedă pruncie, s-a confruntat cu greutățile inerente vieții în orfelinat. Ajunsă la adolescență, o cunoaste pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o femeie foarte inteligență care o ia pe frumoasa fată sub aripa ei protectoare, si o învață cum să supraviețuiască dar, cel mai , îi va fi un adevărat mentor în tainele înșelăciunii.

Nehir și Zerrin devin, astfel, . Nehir va profita din plin de frumusețea sa, și va folosi acest avantaj pentru a cuceri tot mai muți oameni bogați, influenți, iar Zerrin pretinde că este mama frumoasei fete. Duo-ul funcționează fără cusur până într-o zi când, în timp ce își căutau următoarea țintă, Zerrin observă că Nehir este foarte apropiată de un personaj numit „Nazim'.

O dispută între cele două o determină pe Nehir să-și lase trecutul în urmă și să-și dorească a începe o nouă viață și a-i fi alături lui Nazim Guney (Feyyaz Duman), bărbatul de care se simte tot mai apropiată.

Pentru cele trei personaje, Nehir, Zerrin și Nazim, fiecare zi este o nouă provocare în care falsitatea și minciuna sunt la ordinea zilei, și doar adevărul este singurul lucru care poate schimba totul, înainte că lucrurile să devină iremediabile. Ce se întâmplă, însă, într-o lume în care oamenii sunt judecați după înfățișarea lor? Va reuși, oare, iubirea adevărată să triumfe și să schimbe în bine viețile protagoniștilor?

Alături de frumoasa actriță Biran Damla Yılmaz, cea care interpretează rolul principal feminin Nehir, telespectatorii români vor avea ocazia să-i urmărească pe Feyyaz Duman (rol Nazim Guney), Burak Yörük (Tarik Yilmaz), Sumru Yavrucuk (Zerrin), Iman Casablanca (Zehra), Sait Genay (Orhan), Tună Orhan (Ekrem) îndrăgiți actori ai cinematografiei turcești.

Serialul „Hercai' a fost anulat la turci

Sezonul 3 al serialului turcesc va fi și ultimul, au decis producătorii, dar vestea nu le-a picat deloc bine telespectatorilor care erau fani ai poveștii cu Ebru Şahin și Akın Akınözü în rolurile principale. În Turcia, serialul „Hercai’  s-a încheiat duminică, 25 aprilie.

Știrea nu a fost chiar o surpriză, pentru că de la începutul anului, povestea de dragoste dintre Reyyan (Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü) a pierdut constant din urmăritori, audiențele fiind din ce în ce mai mici. În plus, de pe platourile de filmare, în afara bârfelor la adresa celor doi actori principali, veștile erau doar despre actori care pleacă din serial – o mulțime, printre ei Ahmet Tansu Taşanlar, Aslı Samat, Ahmet Kayakesen, Oya Unustası, dar nu și despre actori noi care să vină în echipă!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare