; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George   prezentator Super Potriveala

Kanal D anunță o nouă emisiune pentru grila de toamnă. George va prezenta „Super potriveala”

12 July 2017

Kanal D a anunțat lansarea unei noi emisiuni, „Super potriveala' („Match Game'). Noul show va intra în grilă începând din această toamnă și va fi prezentat de George (ex Jorge).

Potrivit unui comunicat al postului, „Super potriveala' este o emisiune-concurs care va oferi un premiu de 25.000 de lei la fiecare ediție. Show-ul este „una dintre cele mai longevive si de succes emisiuni-concurs din istoria televiziunii mondiale', se mai arată în documentul citat.

„Sunt foarte bucuros și onorat să prezint un format celebru cum e «Match Game», la Kanal D! Abia aștept să începem filmările și să îmi cunosc mai bine colegii; pe mulți dintre ei deja îi știu de ani buni, dar cu siguranță se vor lega prietenii strânse pe mai departe', a declarat George despre venirea la Kanal D.

George va avea alături de el, în concurs, un panel cu șase vedete. În fiecare ediție, doi concurenți (non-vedete) își vor testa abilitățile și se vor distra încercând să afle cuvintele lipsă dintr-o propoziție, astfel încât răspunsurile lor să se potrivească cu cele ale starurilor din panel.

Jocul constă în două runde, urmate de etapa finală („Super Match'), jucată doar de concurentul care a adunat cele mai multe puncte la finalul Rundei 2. «Potrivirea», care aduce punctele ce-i vor departaja pe concurenți, se obține atunci când un concurent și un membru al panelului oferă un răspuns identic/ similar la aceeași întrebare.

Despre formatul original – „Match Game'

„Match Game' este unul dintre cele mai cunoscute game show-uri din lume, a avut premiera în 1962. În 2013, „TV Guide' clasa „Match Game' pe locul 4 în topul celor mai de succes 60 de game show-uri realizate vreodată.

Emisiunea a fost și rămâne o sursă de inspirație pentru multe game show-uri, însă cel mai cunoscut spin-off este „Family Feud' (model preluat și de televiziuni din România). În vara lui 2016, ABC semna cu Alec Baldwin pentru rolul de prezentator, relansând astfel „Match Game' după o pauză de mai bine de 20 de ani. În primăvara acestui an a fost lansat cel de-al doilea sezon al show-ului, cu Alec Baldwin prezentator.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare