; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eva Pavel_Apel la consilier

Kanal D anunță o nouă emisiune în grila de weekend, „Apel la consilier”

17 March 2021

Kanal D face modificări în grila de weekend. Postul TV anunță o nouă emisiune, „Apel la consilier', care va fi difuzată începând din 21 martie.

Începând din 21 martie, în fiecare duminică, de la ora 11:00, emisiunea „Apel la consilier' le va aduce telespectatorilor informații relevante despre cele mai frecvente afecțiuni, modalități de tratament și detalii despre cele mai noi tehnologii medicale. 

Din perspectiva exprientei de consilier medical, Eva Pavel le va prezența telespectatorilor soluții și tehnologii inovatoare pentru problemele lor de sănătate, va discuta cu specialiști din străinătate și va oferi acele informații care pot ajuta în situații specifice, prin abordări medicale diferite și cu ajutorul celor mai evoluate tehnologii în domeniu.

Toți cei  interesați de tot ceea ce înseamnă informație medicală de actualitate vor putea urmări la Apel la consilier' interviuri cu renumiți medici din străinătate, vor afla  răspunsuri la cele mai importante întrebări ce au în legătură cu domeniul atât de vast al medicinei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare