; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

40 de intrebari cu Denise Rifai

Kanal D anunță o nouă emisiune în grila de programe, prezentată de jurnalista Denise Rifai

22 September 2020

„40 de întrebătri cu Denise Rifai' este noua emisiune care va intra în grila de programe a postului Kanal D în această toamnă. Emisiunea, realizată dupa un format internațional, va aduce, în curând, pe micile ecrane personalități  din diferite domenii de activitate.

40 de intrebări adresate unui invitat, două minute pentru a răspunde la fiecare dintre acestea. Sportivi, politicieni, cântăreți, medici, oameni de televiziune, actori  vor ajunge sub tirul întrebărilor jurnalistei, iar publicul va avea astfel ocazia sa afle lucruri nespuse până acum, să descopere noi fațete ale celebrităților invitate în emisiune și să își facă o imagine cât mai complexă și aproape de adevăr asupra acestora.

                         Am emoții foarte mari și îmi doresc din toată inima să fie cea mai bună emisiune dintre toate cele pe care le-am realizat până acum. Formatul este unul aparte, sofisticat, elegant, și m-a convins să spun Da! imediat acestei provocări. Era nevoie de o asemenea emisiune unică în grila posturilor de televiziune de la noi. Este o nouă etapă în viața mea profesională,  însă ce rămâne neschimbat este că voi fi aceeași Denise Rifai. Onestă,  mereu în căutarea adevărului în raport cu invitații mei, dar și cu publicul pe care îl iubesc atât de mult și de care îmi este foarte dor',  a spus Denise Rifai.  

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare