; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea (1)

Kanal D anunță al doilea sezon al emisiunii „Puterea dragostei”. Când ajunge emisiunea la final

14 June 2019

Primul sezon al emisiunii matrimoniale „Puterea Dragostei' se apropie cu pasi repezi de marea finala, insa surprizele nu se opresc aici; pregatirile pentru cel de-al doilea sezon al show-ului fenomen sunt in toi. 

Saptamana viitoare, joi si vineri, 20 si 21 iunie, incepand cu ora 12:00, cei care vor sa se inscrie in cursa pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei' si care sunt in cautarea dragostei adevarate,  sunt invitati la castingul care se va desfasura in Bucuresti, la Hotel Europa Royale (Strada Franceza, numarul 60).

            Sunt foarte fericita ca incheiem curand primul sezon al emisiunii si ca vom da startul pentru cel de-al doilea. Ne pregatim intens, asa ca cei care doresc sa isi intalneasca dragostea adevarata, ii asteptam sa vina la castingul de saptamana viitoare. Sunt bucuroasa cand vad ca emisiunea se bucura de un succes urias si ca participantii care se afla in casa fac tot posibilul pentru a-si gasi sufletul pereche', spune Andreea Mantea.

Concurentii primului sezon traiesc la intensitate maxima fiecare clipa, in cautarea iubirii adevarate, acest show schimbandu-le radical viata. Participantii se bucura de o notorietate foarte mare, fiind sustinuti de sute de mii de fani, acestia devenind treptat adevarate modele pentru tineri.

Cei care doresc sa se inscrie la castingul pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei' sunt invitati sa se inscrie la castingul care se va desfasura doua zile consecutiv, 20 si 21 iunie, incepand cu ora 12:00, la Hotel Europa Royale (Strada Franceza, numarul 60). 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare