; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stirilekanald

Kanal D a lansat site-ul www.stirilekanald.ro

18 May 2016

Kanal D își extinde portofoliul on-line cu site-ul www.stirilekanald.ro, o platformă ce își propune să devină un reper important pentru utilizatori.

stirilekanald

Conținutul site-ului îl constituie știri dintr-o gamă variată de domenii – politică, societate, sănătate, showbiz, cooking, sport, modă etc. Noua publicație online este dezvoltată într-un format accesibil, interactiv și dinamic, astfel încât să fie ușor de utilizat și de pe telefon sau tabletă.

stirilekanald 1

Managementul Kanal D a declarat: „Ne dorim să venim în întâmpinarea telespectatorilor noștri oferindu-le cele mai utile și proaspete informații din cât mai multe zone de interes. Site-ul este complementar din punct de vedere al informației cu Știrile Kanal D. Ne-am dezvoltat natural în această direcție, din 2012, Kanal D investind constant în zona online. Am început cu site-ul www.kanald.ro, care a ajuns la cifra de 150.000 de unici pe zi, am continuat cu www.wowbiz.ro, devenit reper în categoria site-urilor tabloide, și www.kfetele.ro, site ce se adresează preocupărilor femeii moderne'.

Noul produs www.stirilekanald.ro va fi coordonat de Fatih Salis, Director Departament Știri și Producții Interne Kanal D, în demersul stației de a oferi publicului un pachet complex de știri TV și on-line. Spațiile publicitare ale site-ului www.stirilekanald.ro vor fi administrate de Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare