; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

PD 1200x900

Kanal D a anunțat premiera sezonului 3 a reality show-ului matrimonial „Puterea dragostei”

16 July 2020

La doar o zi după marea finală a sezonului în curs „Puterea dragostei', pe 27 iulie,  va începe cel de-al treilea sezon al reality-show-ului matrimonial.

Concurenti noi vor intra în casa „Puterea Dragostei', iar Cristina Mihaela Dorobanțu este noua prezentatoare a emisiunii, care le va fi acestora alături în călătoria menită să le găsească sufletul pereche.

Merg cu inima deschisă în Turcia, abia aștept să îi cunosc pe concurenți și pe membrii echipei. Le doresc tuturor concurenților mult noroc în această experiență și cred că cel mai important pentru ei va fi să fie buni unii cu ceilalți și să își asculte inima. Sunt entuziasmată și fericită; îi invit pe telespectatori să urmărească în continuare acest show extraordinar. Puterea dragostei este uriașă!', a spus Cristina Mihaela Dorobanțu.

Cel de-al treilea sezon al emisiunii  „Puterea dragostei' va fi difuzat, din 27 iulie, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 si 17:00-19:00, și sâmbăta și duminica, în intervalele 16:00-18.00 și 19.00-20.00, ca în sezonul care tocmai se pregătește de final. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare