; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Cruceru_Survivor Romania

Kanal D a anunțat finala emisiunii „Survivor România”. Când aflăm câștigătorul competiției

20 May 2020

După patru luni în care a ținut cu inima la gură milioane de telespectatori, cu situații de viață la limită, în care concurenții au evoluat pe traseele din Republica Dominicană, au legat alianțe, au construit strategii, și-au arăt trăirile cele mai puternice în fața publicului,  „Survivor România' se apropie de bătălia finală, anunță Kanal D, bătălie finală ce va da marele câștigător!  Tensiunile devin tot mai puternice în concurs, iar concurenții dau totul pe trasee pentru a intra în posesia trofeului „Survivor România' și a premiului de 250.000 de lei.     

Toți concurenții au trecut printr-o serie de încercări, departe de toți cei dragi, de confortul casei, în condiții extrem de dificile, de multe ori confruntându-se cu angoase, dar cu toții impulsionați de dorința de a-și depăși limitele și a demonstra că pot face față oricărei provocări. Toți cei rămași în concurs sunt niște învingători, după ce au traversat o călătorie extraordinară de-a lungul căreia s-au arătat în fața publicului cu slăbiciuni, bucurii, greșeli sau gesturi emoționante.

Au mai rămas în competiție șase concurenți, caractere puternice, sportivi redutabili: Elena Ionescu, Cezar Juratoni, Emy Alupei, Lola Crudu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp. Lola și Emanuel s-au calificat deja în finală în ediția „Survivor România', în urma unei confruntări dramatice. Toți cei rămași în concurs  sunt nerăbdători să ajungă în finală, așa cum nerăbdători sunt și telespectatorii să afle deznodământul unui reality captivant.

Semifinalele vor putea fi urmărite sâmbătă, 23 mai, și duminică, 24 mai, la Kanal D.  Iar sâmbătă, 30 mai, de la ora 20.00, desemnarea câștigătorului  „Survivor România' va avea loc în direct, la Kanal D, prin votul publicului.

 

Mai e foarte puțin până vom afla câștigătorul acestei competiții. Este impresionantă evoluția acestor concurenți, i-am urmărit de-a lungul timpului, în diverse ipostaze, i-am simțit cât efort depun pentru a se autodepăși. Îi respect pe toți și îmi doresc să câștige cel care merită cel mai mult acest trofeu', a declarat Dan Cruceru, prezentatorul show-ului.  

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare