; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kanal D a anunțat când începe serialul turcesc „Hercai”. Premiera, în februarie

Kanal D a anunțat când începe serialul turcesc „Hercai”. Premiera, în februarie

27 January 2021

Premiera serialului turcesc „Hercai', cu Ebru Şahin și Akın Akınözü în rolurile principale, va avea loc marți, pe 9 februarie. Primul episod e programat să înceapă de la ora 20.00, a anunțat astăzi Kanal D. 

Serialul turcesc „Hercai' spune „povestea unei povești de dragoste imposibile, născută din răzbunare', se arată într-un comunicat al postului.  

Producția îi are în centrul intrigii pe Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri condamnați' să lupte pentru dragostea lor, în ciuda tuturor obstacolelor ce le ies în cale.

Reyyan face parte din înstărita și influentă familie Șadoğlu, din Midyat, un orășel din Turcia. Dintotdeauna frumoasa fată a considerat locul în care trăiește <închisoarea> ei, și nu căminul ce-i poate oferi o familie iubitoare. Cu toate că tatăl ei vitreg, Hazar (Serhat Tutumluer), și unchiul Cihan (Serdar Özer) sunt figuri importante în oraș, dar și oameni de temut, adevăratul lider este bunicul tinerei, Nasuh (Macit Sonkan). Acesta din urmă este și unul dintre cei care și-au pus amprenta într-un mod negativ asupra destinului fetei. Reyyan are o singură dorință, să plece din locul care i-a adus atâta suferință și să-și găsească liniștea. 

Destinul i-l va scoate în cale pe Miran, și el cu o poveste de viață tulburătoare. Evenimente dramatice vor decurge din încercările celor doi tineri de a fi împreună.

Nu pierdeți premiera serialului Hercai', pe 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare