; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kal Penn părăseşte Casa Albă

07 April 2010

Aventura actorului Kal Penn la Casa Albă a luat sfârşit după numai un an, relevă „imdb.com'. Starul din „Doctor House' a renunţat la funcţia sa din administraţia Obama pentru a reveni la profesia de actor.

În iunie vor începe filmările la a treia peliculă din seria „Harold şi Kumar', ce va avea premiera anul viitor, iar starul a decis că va relua rolul simpaticului Kumar. Studiourile New Line încă deliberează dacă filmările vor fi făcute în sistem 3D.

Actorul de origine indiană de 33 de ani a început să lucreze la Casa Albă, în echipa lui Barack Obama, ca director pe probleme interguvernamentale în aprilie anul trecut. Pentru această funcţie el a renunţat la rolul său din serialul „Doctor House', unde l-a interpretat pe Lawrence Kutner.

Personajul său apare doar în două sezoane, 4 şi 5, el fiind omorât în serial pentru ca actorul să se poată dedica politicii.

În prezent, puteţi urmări aventurile personajului său la TVR 1, joia, de la ora 23.00, postul difuzând sezonul 4 din „Doctor House'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare