; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kal Penn caută următorul mare inventator al Americii, la Discovery

Kal Penn caută următorul mare inventator al Americii, la Discovery

03 September 2013

Renumit pentru rolul din serialul “Dr. House”, actorul şi producătorul Kal Penn va prezenta, la Discovery, începând de vineri, 6 septembrie, la ora 21.00, emisiunea “Ingineri în competiţie”. Programul va include include proiecte inginereşti aparent imposibile, pentru care concurenţii trebuie să găsească soluţii în fiecare săptămână.

Concurenţii vor avea la dispoziţie doar 30 de minute în care să găsească o soluţie, făcând apel numai la propriul intelect pentru a rezolva sarcini extreme de dificile.

“După moartea lui Steve Jobs, cred că ne-am întrebat cu toţii care va fi viitorul inovaţiilor în America şi cine este următoarea minte luminată din lumea tehnologiei care va avea un impact profund asupra vieţilor noastre. Programul “Ingineri în competiţie” îşi propune să îl găsească pe acest om şi să dezvăluie în acelaşi timp nivelul de inovaţie existent în comunitatea noastră ştiinţifică', a declarat Nancy Daniels, Executive Vice President of Production and Development pentru Discovery Channel.

Juriul format din experţi va stabili care este cel mai bun proiect în funcție de concept și design şi va selecta doi căpitani, care vor conduce echipele în executarea proiectelor. Echipa cu cel mai bun proiect va fi în siguranţă, dar învinşii trebuie să apară în faţa juriului care va stabili ce membru al echipei respective urmează să fie eliminat.

Camerele de filmare nu surprind doar tensiunea şi presiunea din atelierul de lucru, ci pătrund şi în zona specială unde locuiesc toţi concurenţii pe durata competiţiei, dezvăluind obiceiuri şi particularităţi ale fiecăruia dintre ei.

Câştigătorul competiţiei va primi suma de 50.000 de dolari şi un contract de un an cu WET, o companie lider în industrie care a creat câteva dintre cele mai inovatoare proiecte pe bază de apă din lume, printre care şi celebrele fântâni ale Hotelului Bellagio din Las Vegas.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare