Homepage  / Netflix

Kaan Urgancioglu se întoarce la Netflix cu partea a doua a filmului „Pe mâini bune”. Ce știm despre proiect

Kaan Urgancioglu se întoarce la Netflix cu partea a doua a filmului „Pe mâini bune”. Ce știm despre proiect
17

de Anda Dincă,

Versatilul actor Kaan Urgancioglu revine la Netflix, din 23 mai, cu o nouă dramă romantică, “Pe mâini bune 2” (“Sen Büyümeye Bak”). Pelicula este continuarea celei din 2022, “Pe mâini bune” („Sen Yaşamaya Bak”), în care a făcut pereche cu Asli Enver (protagonista serialului “Mireasa din Istanbul”).

Povestea filmului „Pe mâini bune”

Filmul din 2022 prezintă povestea Melisei (Asli), o mamă singură, care află că mai are puțin de trăit din cauza unei boli grave. Așa că decide să se apropie de Firat (Kaan), un bărbat misterios și nestatornic, cu gândul de a-i lăsa în grijă copilul ei, pe Can (Mert Ege Ak). Cei trei au parte de câteva luni pline de iubire, însă timpul petrecut împreună se scurge repede.

În partea a doua a peliculei, trece un an de la moartea Melisei, iar Can și Firat sunt foarte uniți. Cei doi încearcă să depășească pierderea ei, însă de multe ori problemele lui Firat cu alcoolul sunt destul de deranjante pentru cel mic. În viața lor intră o frumoasă arhitectă, Sezen, care le va aduce multă fericire și care îi va ajuta să treacă peste suferință.

Kaan Urgancioglu se întoarce la Netflix cu partea a doua a filmului „Pe mâini bune”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Cea care o interpretează pe Sezen este actrița Melisa Pamuk, care a avut ocazia să joace alături de Kaan în serialul-fenomen “Dragoste infinită” (“Kara Sevda”, 2015-2017). În această producție, Kaan i-a dat viață diabolicului Emir, cel care îi face viața amară protagonistei, Nihan (Neslihan Atagül), în timp ce Melisa este Asu, sora lui, care se îndrăgostește de eroul serialului, Kemal (Burak Özçivit). „Înainte noi doi am fost frate și soră. Mă entuziasmează foarte tare să joc din nou alaturi de Kaan. A fost foarte plăcut și ușor să colaborez cu el atunci”, a declarat Melisa, citată de aksam.com.tr.

Prima și a doua parte ale filmului “Pe mâini bune” nu sunt singurele colaborări ale lui Kaan cu cei de la Netflix.

În ce seriale poate fi văzut Kaan

Actorul în vârstă de 43 de ani mai joacă și într-un serial cu două sezoane, lansat în 2020 pe această platformă, “Iubirea: Curs pentru începători” („Love 101”), în care apare și Pinar Deniz. Aceasta din urmă îi este parteneră și în serialul de succes “Secrete de familie” (“Yargi”), difuzat în prezent de Kanal D 2. Cel de-al treilea sezon și ultimul al producției “Secrete de familie” va ajunge la sfârșit la turci pe 26 mai.

kaan-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 17

În luna iunie, Kaan împlinește un de la căsătorie. Vara trecută el și-a unit destinele cu Burcu Denizer, o femeie de afaceri, într-un cadru restrâns, la Consulatul Turciei din Atena. Tot în 2023, dar pe 9 decembrie, cei doi au devenit părinții unui băiețel, care a primit numele Ardıç.

Vedeți aici trailer-ul filmului “Pe mâini bune 2”:

https://www.youtube.com/watch?v=-Qj9AFhfSZk

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton