; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

7ec8a12ffacefde4cb12d4a6cbbf99c2

Kaan Urgancıoglu, Emir din „Dragoste infinită”, poate fi văzut de azi pe Netflix, în serialul „Așk 101”

24 April 2020

Interpretul lui Emir, personajul negativ din serialul premiat cu Emmy International, „Dragoste infinită' („Kara Sevda'), poate fi văzut, din 24 aprilie, pe Netflix, în serialul „Așk 101'/ „Love 101'. Producția e o comedie romantică cu 8 episoade și prezintă aventurile prin care trec niște adolescenți în Turcia anului 1990. Mai mult, aceștia își doresc ca profesorii lor preferați – Kemal (Kaan Urgancioglu) și Burcu (Pinar Deniz) – să formeze un cuplu, așa că își unesc forțele pentru a-i aduce împreună.

Acesta este primul proiect al lui Kaan după terminarea serialului „Dragoste infinită', în 2017. Datorită serialului în care a jucat alături de Burak Özçivit și Neslihan Atagül actorul se bucură în prezent de popularitate în rândul hispanicilor din SUA, acolo unde „Dragoste infinită' a avut priză la public în ultimul an. Mai mult, la invitația postului american Univision, Kaan (38 de ani) a zburat la Miami în februarie pentru o apariție specială în cadrul emisiunii „Mira quien baila All Stars' (a dansat alaturi de Alejandra Espinoza), dar și pentru a acorda un premiu în cadrul galei „Lo Nuestro'. 

În serialul „Așk 101' joacă și actrița Alina Boz, pe care ați văzut-o în Furtună pe Bosfor și care, în prezent, poate fi urmărită la Happy Channel, în serialul „Ţine-mă de mână!' („Elimi birakma'). Din distribuție mai fac parte și Kubilay Aka („Legea familiei'), Mert Yazicioglu („Trandafirul negru') și Ipek Filiz Yazici (Ceyda din „Ţine-mă de mână!').

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare