; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kaan Urgancıoğlu, „Dragoste infinită”, va juca într un nou serial

Kaan Urgancıoğlu, Emir din „Dragoste infinită”, va juca într-un nou serial

02 August 2017

După o binemeritată vacanţă pe litoralul turcesc, actorul Kaan Urgancıoğlu (Emir din „Dragoste infinită') şi-a anunţat fanii de pe Facebook că a analizat mai multe oferte şi că a acceptat un nou proiect tv:

„Am semnat pentru un nou serial care se va numi „Aras'. Vă mulţumesc tuturor că aţi fost alături de mine!'.

Conform dizihaberci.com, serialul va avea premiera anul viitor şi va fi produs de aceeaşi companie care a realizat şi „Dragoste infinită', Ay Yapım.

În vacanţa în care a plecat imediat după terminarea filmărilor la serialul „Dragoste infinită' (care a ajuns la final la Kanal D pe 12 iulie), Kaan a fost alături de iubita lui, actriţa Zeynep Oymak, dar şi de o gaşcă de prieteni printre care s-a numărat şi actorul Burak Sergen (cel care l-a jucat pe Galip Kozcuoğlu, tatăl lui Emir, în „Dragoste infinită').

Actorul Kaan Urgancıoğlu (36 de ani) a absolvit Facultatea de Finanţe şi Bănci din cadrul Universităţii Marmara, iar primul rol întru-un serial l-a obţinut în 2002, în „Karaoğlan'. Iar de atunci a jucat în peste 20 de producţii de televiziune turceşti. În timpul liber, lui îi place să facă kitesurfing şi să călătorească.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare