; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ZENDAYA

„K.C. sub acoperire”, un nou serial la Disney Channel

21 September 2015

Actrița şi cântăreața Zendaya (cunoscută din emisiunea „Dancing with the Stars', difuzată de ABC şi serialul „Totul pentru dans' de la Disney Channel) va fi protagonista şi co-producătoarea „K.C. sub acoperire', un serial de comedie cu spioni şi acțiune live pentru copii, adolescenți şi familiile lor. Serialul a fost creat de Corinne Marshall şi va avea premiera pe 26 septembrie la 09.30 la Disney Channel.

ZENDAYA

Zendaya interpretează rolul lui K.C. Cooper, o liceană expertă în matematică şi karate, deținătoare a centurii neagre care descoperă că părinții ei sunt spioni în momentul în care o recrutează pentru a se alătura agenției guvernamentale secrete pentru care lucrează, numită simplu Organizația.

136734_0108c2_ful

Deși acum are la dispoziție cele mai avansate gadgeturi pentru spioni, K.C. mai are multe de învățat în această meserie, inclusiv cum să păstreze secretul despre noul ei job față de cea mai bună prietenă a sa, Marisa. Împreună cu părinții săi, Craig şi Kira, şi frații mai mici, Ernie şi Judy (un robot humanoid), K.C. încearcă să mențină un echilibru între viața de familie de zi cu zi şi misiunile sub acoperire care îi poartă pretutindeni pentru a salva lumea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare