; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Justin timberlake and jessica biel aW1hZ2VzMS8yMDE5LzEwLzE1L

Justin Timberlake și Jessica Biel s-au mutat din Los Angeles în perioada pandemiei

21 January 2021

Justin Timberlake și Jessica Biel s-au bucurat să petreacă „mult timp în familie' în timpul pandemiei.

 Încă din primăvara trecută cei doi au decis să se retragă într-o zonă izolată așa că s-au mutat alături de copil, la vremea aceea în Montana.

Cea mai mare parte a anului 2020 au petrecut-o acolo și, potrvit presei internaționale tot acolo s-a născut și cel de-al doilea băiat al lor. De altfel au preferat să stea departe de aglomerație pentru a se adapta „la viața cu doi copii', scriu cei de la femalefirst.co.uk.

O sursă a declarat pentru E! News că:

 „Și-au petrecut majoritatea timpului în Montana în ultimul an. A fost o pauză grozavă pentru ei, cu mult timp în familie și adaptându-se la viața cu doi copii. Fac naveta și merg în Los Angeles doar dacă au afaceri'.

În ciuda stresului creșterii a doi copii mici, cuplul a dorit să rămână activ în timpul pandemiei.

„Justin și Jessica sunt aglomerați cu copiii, dar sunt amândoi super activi și adoră golful, joacă tenis, fac drumeții și snowboard. Silas este suficient de măricel  încât cei doi să-l poată lua cu ei. Le-a plăcut întotdeauna în Montana, dar nu au avut niciodată o pauză suficient de lungă pentru a locui acolo și pentru a se bucura cu adevărat de tot ce are de oferit locul acela. Plănuiesc să fie în LA și New York pentru angajamente de muncă atunci când trebuie, dar deocamdată profită de a fi în afara orașului și de a avea o experiență complet diferită', a spus sursa.

 

Recent Justin Timberlake a confirmat venirea pe lume a băiețelului lor. Și a dezvăluit că au ales pentru el numele Phineas pe care l-a descris „minunat' și „drăguț'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare