; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

26448304 0 image a 2_1585241265479

Justin Timberlake și Jessica Biel s-au izolat în munți în această perioadă: „Trebuie să rămânem împreună”

27 March 2020

În plină pandemie Justin Timberlake și Jessica Biel s-au izolat în munți. Justin, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit pe contul său de Instagram că el, Jessica și fiul lor Silas, în vârstă de patru ani, au ales acest loc pentru a sta în carantină în timpul crizei de sănătate.

Justin a prezentat o imagine a familiei sale pe munții acoperiți de zăpadă:

„Distanțare socială cu familia și mulți copaci. Sper că voi sunteți în siguranță și sănătoși. Trebuie să rămânem împreună și să avem grijă unii de alții în această perioadă nebună. În timp ce există foarte mult haos și confuzie în acest moment, există, de asemenea, o mulțime de moduri bune pentru a ajuta', a scris artistul în descrierea fotografiei. 

 

Acesta este poate și o modalitate în care cei doi vor avea grijă de relația lor, având în vedere că în toamna anului trecut, Justin Timberlake a fost surprins ținând-o de mână pe actrița Almer Wainwright.  Justin a menționat atunci într-o declarație postată pe rețelele de socializare:

„Stau departe de bârfe cât pot, dar pentru familia mea consider că este important să abordez zvonurile recente care rănesc oamenii pe care îi iubesc.  În urmă cu câteva săptămâni am afișat un comportament inadecvat, însă eram sub influența alcoolului. Nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea. Am băut prea mult în noaptea aceea și regret comportamentul meu'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare