; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Justin jessica

Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară

20 July 2020

Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară, după ce aceștia au ținut sarcina secretă timp de 9 luni, anunță publicația Dailymail.

Jessica Biel ar fi născut la începutul săptămânii un băiețel.

Deși aceștia au mai postat pe rețelele de socializare în perioada izolării, aceștia nu au precizat niciodată de evenimentul care se petrece în viața lor.

Potrivit sursei mai sus menționate, mama actriței Jessica Biel, Kimberly Conroe Biel, și-a petrecut săptămâna trecută alături de fiica ei și băiețelul pe care l-a născut. 

Un apropiat a confirmat sexul bebelușului și a dezvăluit că mama actriței va sta alături de Jessica și Justin până duminică. Reprezentanții celor doi nu au confirmat până acum aceste informații.

În luna martie, Justin Timberlake i-a organizat soției sale, Jessica Biel, o petrecere inedită cu ocazia zilei de naștere. Justin Timberlake și-a petrecut perioada de izolare alături de soția lui, Jessica Biel și fiul lor, Silas, în Montana.

În ianuarie, cei doi au fost surprinși pentru prima dată împreună după scandalul de infidelitate în care a fost implicat Justin Timberlake. El a ținut să îi fie alături soției sale, Jessica Biel, la premiera celui de-al treilea sezon al serialului The Sinner. Deși nu a fost prezent pe covorul roșu alături de soția lui, Justin Timberlake, în vârstă de 39 de ani, s-a fotografiat în cadrul petrecerii împreună cu Jessica Biel, cei doi dând senzația că formează un cuplu fericit și că nu sunt afectați de evenimentele recente.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare