; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Justin Timberlake renunță la burlăcie!

05 January 2012

Justin Timberlake și Jessica Biel se vor căsători în curând, după ce cântărețul devenit actor i-a cerut mâna iubitei sale în timpul unei vacanțe în perioada Crăciunului, scrie femalefirst.co.uk.

„Justin ştie cât de mult îi place ei să facă snowboarding la munte, aşa că acolo a fost locul perfect pentru a o cere în căsătorie. Când s-au împăcat, au discutat despre următorul pas în relaţia lor', a explicat sursa citată de revista UsMagazine.com.

Cei doi formează un cuplu de patru ani şi jumătate, timp în care s-au despărţit şi s-au împăcat de mai multe ori, iar acum prietenii spun că Justin nu a fost niciodată mai fericit.

Cuplul a sărbătorit deja logodna alături de prieteni și familie. Cu toate acestea, Jessica Biel a spus recent că nu se grăbește să ajungă la altar.

„Nu am fost niciodată una dintre acele fete care visau la nuntă și la Făt Frumos. Ca să-mi enervez mama, obișnuiam să spun că nu voi avea niciodată copii și că voi fi o fată bătrână grozav de bogată, care va locui într-o casă cu majordomi simpatici și câini', spunea actrița într-un interviu.

În luna decembrie a anului trecut, au apărut informații cum că Justin Timberlake plănuia să o ceară în căsătorie pe iubita lui, Jessica Biel, dar nu repede, ci în aproximativ șase luni. La acea vreme, actorul a pus o condiție, și anume ca nunta propriu-zisă să aibă loc cam peste un an de la cererea în căsătorie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare