Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Justin Timberlake renunță la burlăcie!

5 January 2012

Justin Timberlake și Jessica Biel se vor căsători în curând, după ce cântărețul devenit actor i-a cerut mâna iubitei sale în timpul unei vacanțe în perioada Crăciunului, scrie femalefirst.co.uk.

„Justin ştie cât de mult îi place ei să facă snowboarding la munte, aşa că acolo a fost locul perfect pentru a o cere în căsătorie. Când s-au împăcat, au discutat despre următorul pas în relaţia lor', a explicat sursa citată de revista UsMagazine.com.

Cei doi formează un cuplu de patru ani şi jumătate, timp în care s-au despărţit şi s-au împăcat de mai multe ori, iar acum prietenii spun că Justin nu a fost niciodată mai fericit.

Cuplul a sărbătorit deja logodna alături de prieteni și familie. Cu toate acestea, Jessica Biel a spus recent că nu se grăbește să ajungă la altar.

„Nu am fost niciodată una dintre acele fete care visau la nuntă și la Făt Frumos. Ca să-mi enervez mama, obișnuiam să spun că nu voi avea niciodată copii și că voi fi o fată bătrână grozav de bogată, care va locui într-o casă cu majordomi simpatici și câini', spunea actrița într-un interviu.

În luna decembrie a anului trecut, au apărut informații cum că Justin Timberlake plănuia să o ceară în căsătorie pe iubita lui, Jessica Biel, dar nu repede, ci în aproximativ șase luni. La acea vreme, actorul a pus o condiție, și anume ca nunta propriu-zisă să aibă loc cam peste un an de la cererea în căsătorie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare