; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Justin Timberlake îşi laudă mama

22 October 2010

Cântăreţul american consideră că mama sa, Lynn, îl ajută să rămână cu picioarele pe pământ şi îl încurajează să îşi depăşească limitele, anunţă femalefirst.co.uk.

„Mama mea m-a influenţat constant. M-a învăţat să lucrez din greu şi să îmi dezvolt talentul, să mă respect pe mine şi pe cei din jurul meu. M-a încurajat să fiu creativ şi să-mi urmez instinctele în materie de muzică', a spus Justin Timberlake (29 de ani).

„Mama îmi repeta tot timpul: Dacă crezi în tine, poţi să faci orice! Cred că orice om are nevoie de încredere în forţele proprii pentru a-şi urmări visele'.

Lynn şi Randall Timberlake, părinţii cântăreţului, au divorţat în 1985, când Justin Timberlake avea doar opt ani.

Justin Timberlake mai spune că s-a înconjurat dintotdeauna cu oameni pe care îi cunoaşte de mult timp şi care nu sunt deranjaţi de celebritatea sa.

„Este mai important să ai prieteni apropiaţi, care înseamnă ceva pentru tine, decât să dai importanţă la ceea ce crede toata lumea despre tine. Sunt oamenii care contează în viaţa mea şi încerc să stau departe de cei care vor doar să fie prietenii mei de dragul distracţiei', a mai spus cântăreţul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare