; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Justin Timberlake îşi consolidează cariera de actor

04 October 2010

Cântăreţul nu a mai lansat un album din 2007 şi spune că se concentrează asupra carierei de actor. Deşi compune constant cântece noi, el nu ştie când va reveni în topurile muzicale, relatează celebritywonder.com.

„Un pictor face un tablou pentru că ştie că trebuie să fie gata pe 21 decembrie? Nu, nu face asta. Se întâmplă când îi vine inspiraţia. Aşa este şi muzica pentru mine. Nu am să mă opresc. Nu ştiu ce altceva să spun decât că nu ştiu în ce măsură vreau să fiu implicat în muzică', a explicat Justin Timberlake (29 de ani).

„Ceea ce vreau să spun este că o să-mi dau seama când o să vina momentul. Şi până atunci nu ştiu când o să lansez un nou album'.

Deşi îi place lumea filmului, Justin Timberlake crede că trebuie să se zbată mai mult pentru a obţine roluri din cauza mediului muzical din care provine.

„Am făcut un maraton de teste pentru filmul <>. Am fost la mai multe teste decât oricine altcineva. Trebuie să lupt împotriva carierei mele muzicale – sunt conştient de asta. Dar nu-mi pasă. Îmi plăcea rolul şi am vrut să lucrez cu regizorul David Fincher'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare