; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Justin Timberlake

Justin Timberlake, în topul nominalizărilor la MTV VMA

18 July 2013

Justin Timberlake a fost nominalizat la şase categorii, printre care şi videoclipul anului, la MTV Video Music Awards, scrie uk.eonline.com. Alături de el, în topul nominalizărilor se află şi Macklemore & Ryan Lewis, nominalizaţi şi ei la şase categorii.

Interpretul hitului Sexyback', care a revenit în fruntea topurilor cu albumul The 20/20 Experience' la începutul anului, apare la cele mai prestigioase categorii:

  • Videoclipul anului – videoclipul Mirrors'
  • Cel mai bun videoclip masculin – videoclipul Mirrors'
  • Cel mai bun videoclip pop – videoclipul Mirrors'
  • Cel mai bun montaj – videoclipul Mirrors'
  • Cea mai bună colaborare – single-ul Suit & Tie', în duet cu Jay-Z
  • Cea mai bună regie – single-ul Suit & Tie', în duet cu Jay-Z

Hitul Macklemore & Ryan Lewis, Thrift Shop', este nominalizat la Videoclipul anului.

Al doilea succes Macklemore & Ryan Lewis, Can’t Hold Us', a primit nominalizări la Cel mai bun clip hip-hop, Cea mai bună imagine, Cea mai bună regie şi Cel mai bun montaj. Cu Same Love' se află printre nominalizaţii la categoria Cel mai bun videoclip cu mesaj social.

Bruno Mars are patru nominalizări la MTV Video Music Awards, printre care Clipul anului, Cel mai bun videoclip pop şi Cel mai bun videoclip masculin pentru Locked Out Of Heaven'.

Pink, Robin Thicke, Miley Cyrus şi Thirty Seconds To Mars au primit câte trei nominalizări.

Pentru videoclipul anului, Justin Timberlake, Macklemore & Ryan Lewis şi Bruno Mars, concurează Blurred Lines' al lui Robin Thicke, featuring cu T.I. şi Pharrell Williams, şi I Knew You Were Trouble', cântat de Taylor Swift.

Ceremonia de decernare a premiilor MTV Video Music 2013 va avea loc pe 25 august, la Barclays Center din Brooklyn, New York.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare